Nieuws

Het laatste nieuws rondom ELAC.


Wij zijn met o.a. ELAC aanwezig op de iEAR audio show op 13 en 14 november 2021 in Tilburg.

17 oktober 2021 in Geen categorie

Op 13 en 14 november 2021 zullen wij tijdens deze show van onze merken ELAC, Advance Paris en cocktailAudio een groot deel van ons assortiment tonen. De nadruk zal liggen op producten die geïntroduceerd zijn tijdens de lockdowns en natuurlijk zoveel mogelijk producten die binnenkort geïntroduceerd worden. Wij kunnen helaas niet beschikken over een demonstratieruimte, maar zullen toch een heel interessante compacte set opstellen en van tijd tot tijd ten gehore brengen. Deze set bestaat uit de nieuwe cocktailAudio N25Amp en de Elac Uni-fi Reference UBR62 luidsprekers.

Als primeurs krijgen wij de beschikking over de super compacte  ELAC Concentro monitor S503 en de volledige Uni-fi Reference lijn. Ook is er aandacht voor ELAC multiroom producten zoals de Discovery Connect Pro en Multi-kanaals RoonReady eindversterkers.

Voor meer informatie over de iEAR audio show klik hier

Nieuwe SOLANO-serie toegevoegd

15 februari 2021 in Nieuwe producten

De SOLANO-serie is gepositioneerd tussen de Carina en de Vela-serie. Mooi compact met een kleine voetprint. De hoogglans afwerking van de behuizing is van heel hoogstaand niveau. Ontdek de SOLANO-serie hier.

Nog niet gevonden wat u zocht?
We helpen u graag verder.

Neem contact op